söndag 28 november 2010

Så var "tutt-tiden" förbi!!!

Monday, 15. March, 18:45

Nu har Hugo vart utan tutte i tre dagar och det går hur bra som helst!! headbang yes
Han har ju aldrig haft tutte på dagarna utan bara när han ligger ner och ska somna...

Nu när han var så sjuk så kunde han inte suga på tutten för det förstärkte hostan.. Och sedan har han inte fått den nå mer.. whistle

I vanlig ordning brukar vi lägga ner Hugo i sängen, ge honom snutten först och sedan tutten, säga godnatt och sedan gå ut och dra igen dörren så bara blir en smal springa kvar.

Nu har vi gjort precis likadant men helt enkelt struntat i att ge honom tutten.. Första gångerna sa han tutte och gapade i tron om att vi skulle ta den från fickan som hänger ovanför sängen..
Men vi har bara sagt att han inte behöver den och sedan gått. Han har somnat inom någon minut utan ett pip varje natt nu!!

Eller dag också för den delen.. Han sover ju en stund på dagen fortfarande men det går lika bra då!

Tänkte att det kanske kunde bli lite knepigt på dagiset idag då han inte vart där på länge och framför allt inte sovit där på flera veckor..
Så jag stoppade ner tutten i hans ryggsäck ut i fall att.. rolleyes

Jag berättade för personalen som det var att vi slutat med tutte och att de inte skulle ge honom den när han lägger sig.. Men att om han inte vill somna och blir kinkig så finns det en i väskan.

När jag hämtade honom idag så sa de att det hade gått så bra!!! headbang headbang headbang
Han hade tittat lite på stroppen där tutten brukar sitta fast men sedan gosat med snutten och somnat som allt var precis som det brukar!!!

Våran duktiga pojke slutade alltså med tutte när han var 20 månader!!! love yes lol

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!