lördag 13 april 2013

Förkylningsastma

Natten mot fredag fick Hilmer hosta som sedan överfick i förkylningsastma. Han hostade tills han utlöste kräkreflexen men inget kom upp. Det var seg slem som inte ville lossna. Som tur är så har vi ju medicin hemma åt honom som han fick inhalera. Men det resulterade i att det blev vabb för mig eftersom Magnus jobbat natt och kom hem efter klockan sju på fredagsmorgonen. 

Hugo fick för en gångs skull vara på dagis trots att Hilmer var hemma. De hade bara varit på dagis två dagar tidigare i veckan och Hilmer behövde lite lugn och ro för att kunna vila.

Vi hade en mysig dag här hemma som mest spenderades i soffan. När det var dags att lägga sig efter lunchen då ville Hilmer först lägga sig hos pappa men jag sa att då att pappa nog skulle vakna om han inte somnade direkt så han fick lägga sig i sitt och Hugos rum. Då kom han på att han skulle ligga i Hugos säng, och det kunde han väl få göra så så blev det!

När det var dags att väcka honom var det även dags för Magnus att vakna så Hilmer fick gå in och väcka honom genom att krypa ner bredvid honom. 


Bus med pappa!
En lugn och skön fredag för hela familjen!

1 kommentar:

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!