fredag 19 april 2013

Bosch

Så har vi äntligen införskattat en ny dammsugare! Vi har velat fram och tillbaka så många gånger att jag inte ens kan komma ihåg hur många det är. Till slut blev det i allafall den Bosch som ser ut såhär:

Den är granitgrå med en väldigt snygg slang som är textilklädd i vitt/grått/lila!!! 


Den grå dammsugaren Free´e från Bosch ger dig större frihet och städningen blir mycket enklare! Med världens längsta räckvidd når du det mesta via en enda stickkontakt.
Airbumpern runt dammsugaren skyddar dina möbler och kulledsinfästningen 360° Ball Connection™ ger dig maximal slangflexibilitet och rörlighet i alla riktningar.
Dessa unika funktioner i kombination med fyra lättrullade styrhjul ger dig en dammsugare som följer med dig i varje rörelse, och din städning blir enklare och effektivare än någonsin.
Dammsugarpåsen har en filtreringsnivå på 99 % och en kapacitet på 4,5 liter. Dammsugarens utformning med tillslutande Air safe-system garanterar att dammet och smutsen stannar kvar i påsen, och säkerställer en ren och fräsch miljö i ditt hem.
Golvmunstycket är ljudoptimerad och det innovativa parkettmunstycket ” Pro Parquet duo soft” har transparent möbelskydd.
Fog- och möbelmunstycke medföljer och är integrerade i dammsugaren.

Har dammsugit hela bostaden och gillar den verkligen! Den är lätt, smidig och följsam! Ljudet hade kunnat vara lite lägre men annars är jag supernöjd med den!  Den suger inte fast i mot underlaget som jag upplevde att Elektrolux dammsugare gjorde. Vi var ju på Elgiganten hela förra söndagen och provade och jämförde mellan denna och några av Elektrolux maskiner. Men nu är valet gjort och att den sedan är så snygg gör ju inte saker sämre! Lite dyrare än Elektrolux maskiner men det var det värt! :)


2 kommentarer:

  1. Tur att du har en karl med sinne för fina slangar!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!