söndag 14 april 2013

Flottsöndag och affärsrunda

Idag har vi ränt runt hela dagen. Vi åkte hemifrån strax innan elva och kom hem igen strax efter klockan fem!
Vi var först på Media Markt där vi provkörde några dammsugare, sedan vidare till Elgiganten där provdammsugningen fortsatte. Inte blev vi klokare av detta, snarare mer förvirrade och med beslutsångest. Då klockan kommit till lunchdags så åt vi ute på Strömpilen på BigBoy där vi hade rabattkuponger från häftet Restaurangchansen. Hamburgare till grabbarnas (alla tre!) förtjusan!




Efter det blev det Plantagen, Jysk, Rusta, Coop och avslutningsvis NetOnNet. Vi kikade nämligen också efter en utemöbel som skulle kunna passa på vår uteplats. Lika bra att börja kolla i tid som inte hela sommaren hinner gå innan vi hittat något som fallit oss i smaken. 

Hittade faktiskt ett fint bord med 5-positionsstolar på Rusta för en vettig peng och som inte var svart som de flesta andra möbelgrupper vi hittat varit, eller som de traditionella vita möbelgrupperna i trä med soffa, bord och två karmstolar. De är fina med sin lantliga still, men så himla otympliga att förvara under vinterhalvåret då de inte går att fälla ihop på något sätt. 


Bordet är i ljusgå aintwood och vitlackarad aluminium. Lättskött och tar liten plats att förvara.Gillar att det var ljusgrått och vitt! Det säljs med bord och 4 stolar  för 2999:- på Rusta. Bordet på bilden visar bordet med två inläggsskivor som kan köpas till, samt att extrastolar också går att köpa till. 

Kan bli detta eller något annat.. Vi kikar vidare! Det enda vi kom hem med idag var iaf ett överdrag till vår Webergrill som snart ska monteras ihop för första gången och sedan blir det premiärgrillning! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!