tisdag 15 maj 2012

Strutsfarmen

I söndags var vi bjudna till Strutsfarmen för att "fika lite" och ta emot pengarna som skänks till vår förening Örnsköldsviks Änglaföräldrar av fantastiska människor!!

Det är några mammor i Övik som gjort en kalender och vinsten från försäljningen av dessa har de skänkt till Örnsköldsviks Änglaföräldrar och Spädbarnsfonden. Vilket initiativ och engagemang!  Blev rörd till tårar av dessa kvinnor som lägger ner så mycket tid och arbete för andra människor!

Trodde ju inte att det skulle vara så speciellt när vi skulle "fika" men det var värsta tillställningen!

Det började med välkomstdrink och checkutdelning!

Vår ordförande i föreningen Maarit tog emot checken!
 Sedan var det provsmak på Strutsfarmens delikadesser; Strutsspett, ädeloströra med granatäpple och rökt strutskött och knäckebröd med trattkantareller och strutskött!

Jag provade allt utom ädeloströran på skeden och det var fantastiskt gott! Det var första gången jag provade  strutskött! Det är som oxfilé om man ska jämför med det som ligger närmast i smak och utseende. Spetten var helt sjukt goda!!!! :)

Strutsdelikatesser
Sedan serverade det mini-cupcakes och tårta till kaffet/teet! Jättegott även det!
Tårtan
ÖA fanns också på plats och fotade och skrev ett reportage om detta. Det går att läsa om i dagens ÖA!

Det var en fin kväll på Strutsfarmen med både skratt och tårar! Jag är så tacksam för att Marie Edström ordnade den första samtals träffen för föräldrar som förlorat sia bebisar 2007 annars hade inget av detta funnits idag!!! Kontakterna vi skapat genom den grupp som bildades då har och är oersättlig!!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!