torsdag 3 maj 2012

Sista april

Sista april blev inte riktigt som det var tänkt, men den det blev en lyckad kväll i alla fall!
Det var tänkt att vi skulle vara i Fors hos familjen Bergström men deras barn blev sjuka så det blev inställt. Jaha, vad göra då?!

Ringde lillasyrran för att höra vad de hade för planer. De hade inga planer för kvällen så vi bjöd in oss på grillmiddag där!

Grillmästarn!
Första gången vi åt grillat för i år och Marran hade verkligen lyckats med marinaden, jättegott var det!!! Efter middagen var det dags för att åka och kika på majbrasan. Vi var vid Höglandsjön och såg på brasan och sedan åkte vi tillbaka till näset.

Vid brasan
Hilmer småtrött
Hilmer spatserar i sina nya skor hemma hos moster Marinette & morbros Gunnar
Hugo vid majbrasan
Hilmer var redan nattklädd och redo för sängen så att han somnade på vägen hem gjorde inget för vi la bara över han i sängen där han fortsatte att sova ända till morgonen!

Hugo fick vara uppe en stund och se på tv med oss. När han sedan gick och la sig så tror jag inte han hann ligga i sängen mer än 30 sekunder innan han sov skönt!
När pojkarna sov fortsatte vi att mysa i soffan innan det var dags för sängen för oss också!!! Detta var första gången vi sov hela familjen hos dem. Jag och pojkarna har ju sovit där förr men aldrig Magnus! Mysigt, mysigt!!

Tyvärr så blev det lite jäktigt på morgonen eftersom jag skulle till skolan för grupparbete. Hugo är ju  inte den snabbaste på mornarna så jag blev såklart sen till Umeå.

Summa summarum det blev en mysig, lugn och trevlig kväll trots att det blev så spontant!

2 kommentarer:

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!