onsdag 30 maj 2012

Lekparkshäng

I lördags efter middagen strålade jag och pojkarna samman med Karro och hennes två äldsta barn, Colin & Kellly, Kalle fick stanna hemma med pappa Stefan.
Vi var på förskolan vid Domsjö IP, Bikupan och barnen fick leka av sig. Vi var lite sena dit så de hade redan varit där ett bra tag när vi kom. Men de var nöjda med lekstunden ändå!

Hilmer gjorde en himla otäck kullerbytta ner i sandlådan. Han ramlade som ner på huvudet i sandlådan som var väldigt djup och sedan slog han runt i slowmotion så det såg ut som att nacken skulle brytas på honom. Som tur är så gick allt bra förutom munnen full med grus! Men det såg riktigt, riktigt otäckt ut!!!


Karros svärmor Karin hade skickat med några Festisar och kex som mina barn också fick smaka!

Här kommer lite bilder:


Hilmer & Kelly i sandlådan

Hugo, Colin & Kelly gungar i kvällssolen...

.... medan Hilmer filosoferar!
Hilmer & Kelly

Hugo & Colin

Hugo ger Kelly mer fart

Hilmer tigger åt sig kex och festis

Fikastund!
Det var en mysig stund vi hade på förskolan! Det går alldeles för långt mellan gångerna som vi ses med barnen. Karro har jag ju faktiskt träffat nästan varje gång de senaste gångerna jag varit nere samt på tävlingen i Vännäs men som sagt väldigt länge sedan barnen sågs och lekte! Detta måste det bli ändring på, de har ju så fantastiskt roligt när de ses!!! :) 

Eller hur Karro!? ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!