tisdag 11 juni 2013

Sommarfesten

Varje år ordnar pojkarnas förskola en trevligt tillställning som de kallar Sommarfesten. Den gick av stapeln i tisdags och vi var självklart där. Först av allt så sjöng barnen sånger för föräldrarna. Hugo tyckte det var roligt men Hilmer var trött och grinig och vill absolut inte stå med barnen där framme utan kom till mig.



Efter sången så åt vi den medhavda middagen som Magnus fixat - kycklingsallad med bröd. Vi hade med fika också men de vi delade bord med hade med sig en hel princesstårta så pojkarna fick varsin bit! Hilmer överlycklig! Det blev tredje dagen han åt tårta. För när mormor och morfar var här på söndagen, sedan rester av den tårtan på måndagen och så denna tårtbit på tisdagen!!! :) Men nu får det vara på med tårta ett tag!

Tåååtaaa - nom nom nom
När vi ätit och fikat klart gick vi tipsrundan. Lapparna fick vi av björnen!


Hugo talar om svaret!
Funderar över svaret på nästa fråga.
Promenerar vidare till nästa frågelapp
Hilmer får hjälp av Hugo att kryssa i rätt alt. men han Hilmer ska bära sin egen lapp!
De ser nästa lika stora ut på denna bild! :)
Barnen hade alla rätt på frågesporten! Jag kunde inte en enda!! :) Men så baserades frågorna på det tema de haft på förskolan under terminen och jag är inte så insatt i Margret Roys bok Pricken. ;) Men det är uppenbarligen Hugo!! :)


Det var en trevlig eftermiddag på Sommarfesten men tyvärr kallaste dagen på hela maj. Det var verkligen synd på vädret med tanke på den värme och det solsken som varit! Både Hugo och Hilmer klagade över att de frös under middagen men de fick sedan upp värmen under frågerundan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!