måndag 17 juni 2013

Firat Anita

Idag efter att vi varit till Alma och sedan på Naturkompaniet så var vi till Anita & Christer för att uppvakta Anita. Jag hade köpt en marinerare åt henne i present. Hon blev glad över den och den kommer nog att komma till användning i sommar!


En unik vakuumform i vilken du kan marinera och möra all slags kött, fisk, fågel och grönsaker. Häll bara marinaden ovanpå maten i formen och pumpa ur luften så att vakuum bildas (var noga med att inte pumpa för hårt eller för många gånger då den kan spricka). Vakuumet gör så att porerna och fibrerna i köttet öppnas, och att köttet marineras på ett effektivare och snabbare sätt. Dessutom gör det köttet mörare och saftigare. Du kan även använda formen för förvaring av mat under vakuum, så att den behåller smaken och förblir fräsch.

Nu behöver du inte planera grillningen långt i förväg,
marinera på bara tre minuter.

Anita och Hilmer fikar
Även Hugo, Magnus och Christer..
Tåååtaaa!
Efter att jag och Anita varit på Naturkompaniet med mamma så kom vi tillbaka samtidigt som Christer kom hem med pizza. Hilmer var dödstrött och åt knappt någonting, vilket absolut inte är lika honom! Men det blev sent i går och ingen vila idag så inte konstigt att han var trött när klockan började närma sig fem-sextiden!

Det var en trevlig eftermiddag och tiden rann iväg. Det var sedan bara att packa in oss i bilen och hemåt. I morgon väntar jobb för min del och slappardag för pojkarna med sin pappa! Fy så avis jag är!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!