söndag 9 juni 2013

Livskvalité

Vilken enastående försommar det varit! Det är rakt så att man glömmer bort att sommaren knappt börjat. Men det är ju lätt hänt med tanke på att det varit sommar i nästan en månads tid och då är det bara månadsskiften mellan maj och juni!

Vårt liv och framför allt vår livskvalité har ökat med flera hundra procent sedan vi flyttade. Känslan av att kunna ligga i en solstol och se barnen leka ute är nästan oslagbar! 

Njuter till fullo av varje stund!

Pojkarna springer fritt runt området utan farlig trafik!
 Vi har även närhet till lekparken dit Hugo får gå själv men Hilmer får inte vara där utan vuxen än. Men det är så nära vår bostad att jag kan sitta på uteplatsen se och höra dem i lekparken, det är guld värt!

Spännande att stå och gunga! 

Skoj är det också!

Grubblar'n
Men det är mycket annat också som förbättrats sedan vi flyttade. Barnen är ute från att de vaknar till de går i säng. Det är en väldigt stor skillnad mot förrut då de knappt var ute ens en liten stund varje dag. De var ju såklart ute när de var på dagis men inte så att de var ute hemma efter tex middagen. Om vädret tillåter så äter vi de flesta måltiderna ute! Vi åt inte ute en enda gång under de år vi bodde i Tobleronehuset.

Barnen har kompisar! Det hade de aldrig när vi bodde på Ostvägen. Där kände man inte någon. Man hejjade knappt i hissen och visste inte vilka som bodde på andra våningar än den man bodde på. Nu har de så mycket kompisar att man inte ens håller reda på vad de heter! :) Det känns väldigt roligt!

Så att vi flyttade hit har varit enbart positivt! Vi trivs verkligen och njuter av det vi saknade tidigare!

1 kommentar:

  1. De åt ju ute hos oss. Förstår att det är både enklare och roligare att bo där ni bor nu.

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!