måndag 24 juni 2013

Resan ner

Nu var det ett par dagar sedan jag uppdaterade här. Det beror på att vi tillbringat midsommar nere i Stockholm. I torsdags efter att jag slutat jobba klockan tolv åkte jag först på stan för att handla te som Marielle ville att jag skulle köpa med mig. Ingen framförhållning där inte! :) Sedan åkte jag med där familjen väntade på att bli inpackade i bilen med allt som skulle med. 

Vi kom oss från Umeå vid halv två. Precis innan vi lämnade Umeå så visste inte Magnus om han stängde av spisen eller inte, så det var bara att vända för att se efter. Den var avstängd! Vi kom ner till Domsjö strax innan halv fyra. Där stod mamma klar med bilen packad så det var bara att lyfta över våran packning och flytta över Hilmers bilstol, sen kunde vi åka! Men innan vi gav oss ut på E4:an så stannade vi till på Naturkompaniet där storleksbyte skulle ske innan vi kunde rulla vidare. 

Glada pojkar!
Pojkarna var vakna ner till Sundsvall där vi stannade för att äta middag på Max. Tur var det för det skedde en olycka som gjorde att det blev köbildning i över en mil strax söder om Sundsvall, precis när vi satte oss och åt för då kom både ambulans och polisbilar körandes söderut. Men vi slapp inte undan undan blev ståendes i bilkön ett bra tag och innan det glesade ut mellan bilarna. Där tappade vi cirka en timme. 

Barnen fortsatte att vara vakna och nästa stopp blev Tönnebro där kvällsfikat intogs, toabesök och tandborstning utfördes innan resan fortsatte söderut. 

Gungar i Tönnebro medan kvällsfikat dukas upp!

Pojkarna somnade strax innan Uppsala och sov fram till vi stängde av bilen på familjen Bråthens uppfart. Vi bar in smågubbarna som genast somnade om när de lades ner i sängarna. Trots att det var en resedag för många så tyckte vi alla att resan gick smidigt, bortsett från den där olyckan utanför Sundsvall. Vi var glada att vi åkte söder ut och inte norrut där vi såg två olyckor som skapade mil på mil långa köer i alla tre körfält! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!