fredag 14 juni 2013

Badhuskalas

I lördags var Hugo bjuden på M's (en pojke på Hugos förskola) kalas. Hugo blev jätteglad när han fick inbjudan under Sommarfesten på förskolan och extra spännande att kalaset skulle vara på badhuset. De hade abonnerat det nya stället här på Ersboda mellan 17-20 så det enbart var de som var på kalaset som var där! Jätterolig idé, verkligen!


Någon var dock tvungen att följa med honom dit och den någon blev morfar! Han fick helt enkelt låna ett par badshorts av Magnus i storlek S då vi kom på detta när vi kommit hem från tivolit!!! De kanske inte passade till hundra procent men morfar var rar och ställde upp att åka trots lite väl små shorts!

Här kommer lite bilder från kalaset men av hänsyn till de andra barnen visas inga närbilder där fler barn är med på bilderna.

Hugo på väg in på kalaset!

Härligt att bada!

Vilket fika! Häftiga tårtor!

Barnområdet!

Vy över badhuset

Framdukat och Hugo verkar vänta på varsågod!
Både Hugo och morfar verkade haft en jätterolig och trevlig kväll på kalaset! De var dock rätt så trött när de kom hem vilket man inte kan klandra dem för. Synd att det förmånliga erbjudandet för att abonnera badhuset går ut 4 juli. Annars hade det känns smidigt att även ha Hugos kalas där! Men det får helt enkelt bli ett sommarkalas hemmavid istället!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!