söndag 16 juni 2013

Man tager vad man haver

Igår åkte vi ner till Övik efter frukosten får Magnus skulle på kajakkurs ute i Skagen. På något vis så var Hugos jacka kvar hemma så när han skulle följa med morfar ut och köra jordfräsen i potatislandet så hade han ingenting att ha på sig.

Mormor for då upp på vinden för att leta rätt på något för Hugo att ha på sig. Med enbart tre tjejer i barnaskaran så är det inte så svårt att räkna ut att alla kläderna inte är så värst unisex. På 80-talet så var det ju  i princip enbart flick- eller pojkkläder.


En grisrosa stickad tröja med en panda på var vad som hittade och passade hyfsat! Bilden här ovan är lite missvisande för Hugo gillade verkligen denna tröja! När han tog av sig den så kramade han tröjan och sa att den har jättemysig att ha på sig och så skön!!!

Är glad att vi har barn som inte bryr sig i om det är "tjejfärger" på kläderna utan gillar både rosa och lila lika mycket som blått och grönt. Problemet ligger hos omgivningen som inte accepterar att det inte finns något som heter tjej- och killkläder utan att det är barnkläder!

1 kommentar:

  1. Farmor skulle nog bli glad om hon såg detta för det är hon som stickat tröjorna.

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!