söndag 9 juni 2013

Lördagen 1 juni

Dagen började med solsken så barnen badade hos grannarna i deras lilla pool. Det var premiärbadet för pojkarna utomhus för i år! Oj, så roligt de tyckte att det var, speciellt Hilmer!!! :)

Hilmer & Hugo har det skönt!

Hilmer njuter av att få poolen helt för sig själv!
Efter badandet lekte de ute till lunchen var klart som på begäran bestod av blodpudding och mormors lingonsylt!


Efter lunchen mulnade det på och det började regna! Det var första regnskuren efter flera veckor med solsken! Typiskt att det skulle ske just den här dagen då vi skulle få besök. 

Mystisk himmel  - helt utan filter!
Hilmer som tappat bort sin snutte och som varit borta i ett dygn sov skönt med den återfunna snutten i soffan efter lunchen i väntan på besöket. Snutten hade han glömt i vagnen efter gårdagens vila ute i vagnen..

Hilmers käraste ägodel!
Hilmer sov fortfarandet när Malin och barnen kom och var väldigt svår att väcka. Men tillslut så vaknade han till och barnen fann varandra på en gång, trots att det är långt mellan gångerna de ses! Väldigt roligt! Vi åt tacos till middag och det uppskattades av alla! Efter det blev det uppehåll så barnen gick ut och hoppade studsmatta medan efterrätten gjordes! 

Årets första rabarberpaj på väg in i ugnen!

Glada miner vid fikabordet!
Efter att vi fikat den goda pajen så satt jag och Malin och spånade på sommarens vandring och vilken rutt som är lämpligast efter antal dagar vi planerat att vara borta. Vi tror att vi kommit på en bra sväng men själva övernattningen krånglar. Vi är tre personer och har bara ett tvåmanstält.. Det är något vi måste klura på! Medan vi spekulerade kring detta så var barnen ute igen!

Lägg till bildtext
 Eftermiddagen gick på tok för fort, som vanligt när vi träffas! Ronja tyckte att de kunde sova över så det måste ju vara ett bra betyg på besöket! :) Nu är det vår tur att hälsa på i Gimåt, ska bara hitta ett passande tillfälle! Malin hade med sig en present till mig som jag fick innan hon for!


Merci - for being you!!!!

 Stort tack för en supermysig visit min fina och goa vän!!!! Så tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!