tisdag 5 mars 2013

Släktmiddag

Förra helgen var vi ner till Övik för att vara med på en middag på Varvsberget med Magnus mostrar med barn och barnbarn. Magnus ena moster bor ju i Tunisien och var nu hemma på besök med en av sina döttrar som Magnus inte träffat sedan har var i Hugos ålder.

Det var trevligt att ses men lite dumt dukat då vi satt i ett långt, långt bord så man hade ingen kontakt med några andra än de som satt bredvid en. Hade varit roligare om de dukat som ett U så man iaf såg varandra. Men det var trevligt ändå!
Emma & Hugo


De som satt vi andra ändan! :)

Hilmer var som vanligt duktig på att äta!
 Barnen kommer verkligen så himla bra överrens! Hugo är jätteförtjust i tjejerna och pratar ofta om dem. Även Hilmer uppskattar deras sällskap och uppmärksamhet! De är så snälla som leker med honom, trots att han är mycket yngre än dem.

Hilmer med Alva & Emma
Det var en mysig kväll men maten var ingen höjdare. Det var italiensk buffé. Lasagnen var jättegod men sedan fanns det bara tre olika sorters pasta med köttfärssås, pastasås med fisk och en annan pastasås. Kändes väldigt långrandigt med enbart pasta att välja på. Italienska köket har väl mer än så att erbjuda. Vi blev i alla fall mätta och belåtna. Tack än en gång Svärmor för denna buffé! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!