onsdag 27 mars 2013

Sköna Söndag

I söndags åkte vi till Milleniumstugan eftersom min mamma aldrig varit dit upp. Med tanke på hur mycket det töar nu så kommer det inte vara körbart dit upp så länge till så vi passade på. Det var mycket folk där. Vi hade med oss fika och hade tänkt köpa lunch där. Men snopet nog så hade de ingen servering där i söndags, märkligt med tanke på väder och hur mycket folk det var där..
Så vi fikade lite och sedan åkte vi tillbaka mot Domsjö och Vitsjöstugan där vi visste att det såldes hamburgare.
Vy från vår fikaplats uppe vid Milleniumstugan



Gott med en kopp te

Jag och Hugo myser i solen

Vi var inte direkt ensamma där uppe..
Det blåste inte alls som det gjorde sist vi var dit. Vi bredde ut liggunderlagen nere vid strandkanten och slog oss ner med varsin hamburgare.

Vitsjöstugan från sjön

Njuter av sol och hamburgelunch
Hugo behövde gå på toan innan vi åkte hemåt, tur det finns ett utedass där. Eller rättare sagt två. Ett för damer och ett för herrar. Man kan till och med sitta och skita samtidigt om man vill, då det finns två "sittplatser" per dass!

Hugo på dass!
När Hugo satt där så sa han: 

"I skogen kan ingen höra dig fisa, förutom älgarna, hararna, renarna, fåglarna, vargarna och myrorna! Men inte getingar och insekterna för de är döda på vintern!"

Vi var där så länge vi kunde innan det var dags att åka hemåt eftersom min pappa skulle åka ner till Sthlm och vi upp till Umeå. Hoppas på lika fint väder till helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!