onsdag 6 mars 2013

Skoterköp

Så var abstinensen stillad. Äntligen har vi blivit med skoter igen.. Har känt mig otroligt fattig om vintrarna utan skoter. Men nu när barnen blivit lite större funkar det fint med skoter igen, utan att vara beroende av att dra pulka för att alla ska kunna följa med.

Efter många veckors Blocketletande hittade vi tillslut en skoter som föll oss i smaken och passade plänboken. Det blev en Lynx Adventure 550 2008. Den hade gått endast 175 mil och var i så gott som nyskick!
Vår pärla och pappas i bakgrunden


Men att få hem den var lättare sagt än gjort. Magnus skulle åka ner och hämta den i Sundsvall på en firma. Han lånade Baums Saab då vi inte har någon dragkrok och Nonnes släp och gav sig iväg söderut.. Han hann dock bara till Härnösand då turbon rasade. Det innebar att Baum fick låna chefens bil och komma ner och koppla på släpet på den och följa Magnus ner till Sundsvall och tillbaka.

Sån himla olyckligt för alla inblandade!!! Kändes ju typiskt att det ska hända något sånt här när man för en gång skull lånar någon annnas bil..

Sist vi lånade en bil i skotersammanhang var när vi var till fjälls årskiftet 05/06. Då lånade vi min morfars Audi 80 som han aldrig brukade lånar ut till någon. Vi kom fram och tillbaka till Grönfjäll men snubblade på mållinjen då vi blev påkörda av min vår dåvarande hyresvärd i korsningen Björnavägen/Ångermanlandsgatan.. Den bilen löste försäkringsbolaget in.

Med detta facit i handen så säger jag bara: Från och med nu så är det färdiglånat bilar när det gäller att dra skotrar. Vi verkar vara förfölja av otur i just det sammanhanget!!!


2 kommentarer:

  1. SAABen går finfint igen. :) Vill ni låna! hehe...

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, jag tror att jag svarar nej på den frågan! From nu är det färdigtlånat när det kommer till kombinationen bil/skoter. Sen har vi ju numera dragkrok så nu ska vi väl hädanefter slippa låna bilar! :D

      Men tack för erbjudandet! Känns ju roligt att du ens funderar på att låna ut den till oss igen! ;)

      Radera

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!