söndag 26 juni 2011

Bullfika..

.. hemma hos Marre torsdagen 16 juni, mummmmms säger jag bara!!
Det var jag, Hanna och Marre, Moas mamma fyllde år så Moa kunde inte komma. 

Som vanligt har vi mycket att prata om när vi ses för att uppdatera oss om det senaste som hänt i våra liv. Och hos vissa händer det mer än hos andra!! 
Självklart så fikas det ju en hel del också. Denna kväll intogs det te med skummad mjök, saft, bullar, kladdkaka med grädde och mörka chokladbitar i olika smaker. Smarrigt var det!!!

Sedan hakade vi upp oss på ett ord, eller snarare på en skalbagge. Ni vet en sån där som lever bland trä och stockar och som bits nå helvetes... Vi kom inte på vad det hette!! Vi hade fått för oss att det skulle heta något som liknade mysoxe eller nåt sånt. Och vi kunde helt enkelt inte släppa detta. Så vi ringde runt till alla vi kunde tänka oss som kanske hade en aning om vad den hette Vi ringde, föräldrar, morföräldrar, vänner.. Ja, hur många som helst och den ena sa något helt annat än den andre. 
Till slut så kom vi överens om att den heter ekoxe eller timmermann, men att lokala avvikelser förekommer beroende på var man bor och på dialekt. 

Vi började spåna på en IKEA-tripp också.. Skulle vara hur skoj som helst. Vi måste bara försöka hitta ett datum som passar alla..

Marre fyllde ju år för länge sedan, närmare bestämt 12 mars!!! Och hon har ju inte fått sin present ännu eftersom hon inte kunnat komma de andra gångerna vi träffats. Men till slut så fick hon sin present. Ett presentkort på Cubus i ett kort som jag gjort.


Så hade kvällen runnit iväg och vi var mätta och belåtna av både smarrigt fika och smarriga nyheter!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!