onsdag 17 augusti 2011

Sandro

Så skulle vi prova studiofotografering igen. Hilmer var ju inte ett dugg nöjd när vi var till Studio Estvall för ett par månader sedan, så vi tänkte utnyttja erbjudandet vi fått med posten. Fotografering + 2 foton för 369kr. Rätt okey så vi tänkte att det måste ju gå bättre än sist. 
Men ack så fel vi hade!!!

Det började med att Hilmer inte alls tänkte vila på förmiddagen som han gjort de senaste dagarna. Så han hann bara sova en timme, så han var lite loj av bilresan dit. Sedan ville han inte sitta utan han skulle stå. Sedan när Hilmer skötte sig snyggt då var det Hugo som fjantade på när det var dags för syskonbilderna. 
När det sedan var Hilmers tur att fotas naken så låg eller satt han inte still. Jag la honom på mage och innan jag hunnit flytta mig ur bilden så hade han satt sig upp och var på väg därifrån. Han har ju fått dille på kablar så det enda han ville var att krypa iväg till alla kablar han fick syn på. Har fått en fotolänk med bilderna från dagens fotografering och blev lite besviken på antalet "bra" bilder. De är helt obehandlade nu men det är inte det som är problemet utan Hilmers allmänna ansiktsuttryck som gör att han ser moloken ut. Han brukar ju alltid skratta och se glad ut så fort vi är bland människor, men så fort vi kliver in i en fotostudio så är det som om hans leende försvunnit. 
Jaja, tur att det var en billig fotografering och två kort ska vi nog kunna välja ut av de som togs och ändå bli rätt nöjd. Vi fotar ju rätt mycket hemma och då drar han ju alltid på smilbanden. Så vi får väl vara nöjda med leende amatörbilder, det är ju alltid något!!

1 kommentar:

  1. klart som tusan. ungen är ju klok.... inte smilar han åt okända människor hur som helst, som dessutom ska ta betalt på hans bekostnad.

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!