måndag 29 augusti 2011

Mambo

Så var det dax för den sista kontrollen på tandläkarhögskolan för studien som vi har varit med i. Det har varit tre kontroller allt som allt. Den första när Hugo var sex månader, sedan när han var ett år och nu vid tre års ålder.
Det gick jättebra även denna gång. De petade med minitopsar på tänderna saft samlade saliv. Detta ska senare analyseras och vad de kommer fram till får vi veta i februari när studien är avslutad.

Som tack för att Hugo har ställt upp och varit så duktig så fick han med sig en Bamsetidning, en necessär och ett slimeskelett (ej med på bild)!  

Mamman fick också en liten present. Ett presentkort på Tehörnan!!! Helt suveränt!


Tycker bara att det varit roligt att kunna ställa upp för forskningen och hade absolut inte trott att vi skulle få någonting sånt här. Jag mena, Hugo har ju fått tandborste och tandkräm de andra gångerna också. Det tycker jag är nog bra! 
Sedan har det nog bara varit positivt för Hugo att vara hos tandläkaren från så tidig ålder och fått gjort sådant som inte känns otäckt eller ont. Det har ju inte varit något petande med vassa saker på tänderna eller annat som är vanligt hos tandläkaren. Så han har numera en väldigt rolig och positiv syn på tandläkaren och undrade när han skulle få åka dit nästa gång! Men det dröjer nog till han är 4½ år innan nästa kontroll på folktandvården. Om nu ingen olycka skulle hända men det får vi väl hoppas att vi slipper... 

1 kommentar:

  1. Vilken tur att du är en sån tedrickare! Kär present antar jag!

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!