söndag 25 november 2012

Söndagsmys

När vi kom hem i eftermiddag så hade inte Magnus tagit fram något till middagen så vi passade på att göra av med några kuponger ur det där häftet som vi har. Det går nämligen ut på fredag och vi har knappt använt det!

Så först blev det middag på Sibylla och sedan efterrätt på Café Göteborg!!! Men för att middagen skulle hinna sjunka undan så gick vi och kikade på den nya gångtunneln mellan Haga - Centrum och tågcentralen.

Mina tre godingar!
Spännande med all belysning

Även ljud i form av fågelkvitter hördes i gångpassagen
 Det var riktigt fint! Det kändes som vara vara i en storstad! Hoppas att det inte blir nerklottrat och förstört där nu! Sedan styrde vi kosan mot Göteborg! Jag och Magnus åt varsin Krossad kladdkaka medan pojkarna fick varsin specialbeställd variant med vanlijglass, banan, grädde och chokladsås.


Pojkarna tyckte det var gott men åt nog inte ens hälften av dem! :) Det känns som lite lyxigare på det där Caféet! De går runt och frågar om påfyllning av tex vatten och man får alltid ett fat med gelehallon på bordet! Gillar det där stället skarpt! Har massa kuponger kvar så det lär nog bli ett besök till innan veckan är slut! ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!