söndag 19 februari 2012

Stuva undan

Idag medan Hilmer skulle sova så hade jag lovat Hugo att vi skulle montera ihop den nya förvaringsmöbeln (från Ikeas Stuva-sortiment) till deras rum. Bara att hålla det man lovat!

Hugo hjälpte till så fort gick det! Och såhär blev det:


Hugo var snabb att rada upp sina favvobilar iden. Han ville egentligen ha den stora bilen, som han fick av morbror Gunnar och moster Marinette i 3-årspresent, i lådan också. Men den tyckte mamman skulle stå utom räckhåll för lillebror, så den fick stå kvar i bokhyllan. Då la Hugo dit en av Hilmers bilar istället!

Alla bilar är Hugos utom den längst till höger som är Hilmers!
Nu väntar vi bara på Expedithyllan för att få ordning på resten av alla leksaker, längtar!!!

2 kommentarer:

  1. Visst är den toppen! Går snabbt att få undan leksakerna och så kan de ju sitta på den andan ända den som ritbord el krypin koja :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, den är jättebra! Vi kikade ju på stuva-serien när vi gjorde ordning i Hugos rum. De hade ju precis börjat med den på Ikea då. Men då fick vi ju vår gamla bokhylla så då fick vi ju inte plats med den. Sen tyckte vi att det var mycket pengar att köpa en hel kombination eftersom vi behövde mer förvaring än bara lådan. Nu kompletterar den Expedithyllan och bokhyllan jättebra!

      Radera

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!