fredag 3 februari 2012

Isfestival

Igår var det familjefika och isfestival på pojkarnas förskola! Det bjöds på smörgås och varm choklad eller kaffe. Det var tänkt att fikat skulle vara utomhus men det var ju -20 grader så det fikades inne på respektive avdelning istället för gemensamt ute på innergården.

Gott & mysigt!

Jag var med Hugo på hans avdelning Grottan medan Magnus var med Hilmer på Idet. Efter att jag och Hugo fikat så gick vi över till Idet för att se vad som hände där.

Hugo tycker alltid att det är sååå mycket troligare på de andra avdelningarna. Det finns mycket roligare leksaker och andra barn och "fröknar"!! Ja, omväxling förnöjer, eller vad är det man brukar säga?!

Hugos favvoställe - duplohörnan!

Pappa visar hur man ritar...

... superroligt tycker Hilmer!

Att klä ut sig är också roligt! Det tycker både Hugo och Hilmer!!!

Hatten på!

Hilmer ville också prova den!


yeah!!!!

"När jag går i mina gylleneskor!!!"
 Som vanligt så ville inte pojkarna gå med när det var dax för det. De ville bara leka mera och mera! Men tillslut så fick vi på dem kläderna och vi kunde på ut och kika på istavlorna som barnen gjort. 

Alla barn har ritat varsin teckning som de sedan lagt i en glasslåda, fyllt med vatten och sedan låtit frysa till is. Jättefina istavlor blev det! Så vi gick ett varv och kikade på konstutsällningen innan vi åkte därifrån.

Kojans utställning (Hugos förra avdelning)

Idets istavlor


Hilmers första istavla!

Fina lyktor hade de också gjort!

Grottans istavelutställning!

Kallt!!!!
 Det var en mysig eftermiddag på förskolan Smöret! Så roligt att de hittar på olika aktiviteter och bjuder in familjerna! Alla barn visade stolt upp sina konstverk för minst lika stolta föräldrar!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!