måndag 17 oktober 2011

Promenad + picknick + lekpark..

... kan det bli annat än succé?!

Vi skulle gå till lekparken bortanför oss. Men innan vi hann klä på oss och lillebror hade Hugo krypit upp i vagnen och somnat..


Och i hissen på väg ner somnade Hilmer också...

Så vi gick en liten promenad innan vi gick till lekparken. 
När vi kom dit väckte vi Hugo som var en aningen svårstartad, vilket han oftast är när han är nyvaken. Men efter en stund så hade han piggnat på sig och sprang nu runt och lekte för fullt! 

Vi hade tagit med mellis som vi åt i lekparken, jättemysigt!!! 




I picknickpåsen hade vi kaffe och te till föräldrarna, varm o'boy till Hugo (och gröt till Hilmer, men han sov bara så de vart inge fika ute för honom). Till det hade vi mackor, cremefraichekaka, mormors brunkaka till Magnus och Hugo och en mörk chokladbit till mamman, såklart! 
Att allt smakar så mycket bättre när man äter ute?!

Hugo träffade en pojke som var 2½ år som han lekte med innan det var dags att gå hemöver! Hoppas de träffas igen, de lekte verkligen jättebra tillsammans!

5 kommentarer:

  1. Vilket familjemys!

    SvaraRadera
  2. Ja, vi hade det jättemysigt! :) Soligt och fint var det också till skillnad mot i dag då det är storm och spöregn!!! Tur vi tog picknicken igår!!!

    SvaraRadera
  3. Vad trevligt ni verkade ha. Hoppas ni får fler tillfällen.

    SvaraRadera
  4. Ja, det hoppas jag att vi får! Men Hugo har börjar fråga: "när ska vi åka till slalombacken och åka snowracer å fika med mormor å morfar?? De tyck ja ä jättemysit!!" ;)

    SvaraRadera
  5. Ja, det var verkligen trevligt. Hoppas på en snörik vinter så vi får fler tillfällen.

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!