onsdag 12 oktober 2011

Blivande polis?

I fredags när vi skulle hämta Magnus på jobbet åkte vi dit lite tidigare så pojkarna fick hälsa på lite. Hugo tycker att det är sååå roligt å hälsa på sin pappa på polisstationen, Hilmer han hänger som bara på! När vi kommer dit går Hugo först raka vägen till leksakslådan och hämtar några polis- bilar, helikopter eller motorcyklar. Dom tar han med sig in dit pappa sitter och jobbar.

Denna gång var "Rumpnissen" där också. Det är en karl som jobbar med Magnus som egentligen heter Joakim. Vet inte riktigt varför Hugo kallar honom det, men det har han gjort sedan första gången han träffade honom. Så när vi kom in och Hugo såg honom så utbrister han : Rumpnissen!!! och sedan tokskrattar han! :)
Rumpnissen brukar lära Hugo en massa hyss som han ska utsätta sin pappa för, som att lägga chips i sängen i pappas säng till exempel...

När pappan slutat får man gå till garaget där alla polisbilar och motorcyklar finns!!! Det är det bästa med hela besöket!

Blinka med lamporna får man också göra!!!


Hugo är verkligen i sitt paradis när vi är där och han vill alltid stanna ännu längre när det är dags att åka hemåt.. Han pratar om hur polisen fångar tjuvar och visar var polishundarna brukar sitta när de åker polisbil!!! Han pratar om detta i flera dager efter att vi varit där.

Tro om han kommer bli polis när han blir stor?!?!

1 kommentar:

  1. Han blir nog en bra polis eller brandman. Tycker mig bara höra hans prat om tjuvar etc

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!