lördag 21 januari 2012

Fika i Fors

På trettondagsafton var vi upp till Fors för att umgås lite. Malin och Julina var också där. Vi hade tagit med oss lite fika så vi satt mest och fika och pratade medan barnen lekte.

Tyvärr så hinner nästan aldrig Hilmer och Kelly ses och leka med varandra. Han sover oftast då vi kommer dit, som oftast är vid elva-tolvtiden. Sedan när han vaknar efter nån timme så har Kelly endera precis lagt sig eller är på väg i säng.
Jag hoppas att de kommer att ha ungefär samma sovtider snart så att de lär känna varandra ordentligt.

Hugo, Colin och Julina lekte jättebra ihop alla tre. De sprang runt, runt mellan kök och vardagsrum och jagade varandra.

Innan vi åkte hem så gick vi ut för att barnen skulle få åka skoter. Det var tyvärr bara Colin som ville. Hugo blev nog lite rädd för den för att den levde om så mycket. Jag tror att det kan ha varit så med Julina också. Men nästa gång så kanske Hugo vågar. Han har ju alltid varit en som observerar först ett par gånger och sedan kanske provar själv.

Men leka i snöhögar, det är Hugos grej det!!




Hilmer nöjde sig med att sitta i vagnen å han inte hade vinteroverallen med sig och fram mot eftermiddagen hade temperaturen sjunkit rejält.

En trevlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!