måndag 18 juli 2011

Lomsjön

I måndags va vi i Lomsjön med Karro, Colin & Kelly och Vincent, vår barnvakt!! Vädret var väl inte det bästa, men vad gör det när man får vara ute och njuta av bad och picknick på stranden!

Det var soligt och fint när vi kom dit men medan vi väntade på Karro mfl. så blev det mulet. Så vi började med att äta lunchen vi tagit med - kycklingsallad, baguette och hemmagjord dressing.
Underbart gott!!!

Sedan var det dax för årets första dopp!! Det var rätt varmt i vattnet men Hugo är ju som sin far och verkar tycka att allt som är kallare än badkartemperatur är kallt!!!
Hugo doppade sig en gång, ofrivilligt!! Han stöp raklång med ansiktet rakt ner i vattnet. Snabb som blixten var han att ställa sig upp och kollade efter mig, men jag var långt ut i sjön, så han tittade först lite förskräckt på Karro men log sedan och så var det glömt! 

Så efter ett tag så kom solen tillbaka och värmde vår blöta hud medan vi fikade!
Barnen var sedan och lekte i lekparken innan det var dags för sista stunden i vattnet innan hemfärd. 
Men då vadade bara Hugo och Magnus i vassen..

Middagen blev pizza på Matcompaniet med hela familjen Bergström. Snopet för karlarna, som ville ha en starköl till maten, att de inte serverade någon alkohol.. Tycker att det var mycket sämre än det brukar vara på det där stället.. Blev faktiskt riktigt besviken, för jag brukar alltid vara jättenöjd när vi går därifrån!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!