onsdag 6 juli 2011

Junsele

Gårdagen spenderades på djurparken i Junsele med svärfar och Anita. Resan dit gick bekymmersfritt! Magnus som körde var vaken restan av oss sov.

Vi kom upp vid elvasnåret så vi åt pizza till lunch på pizzeria Gomoran och Hilmer åt en matburk plus en flaska. Så var han nöjd och pratade och skrattade ända till klockan två då han åt en flaska till. Sedan somnade han och sov till vi stängde av bilen på Brödrabacken klockan halv sex. Det kallar jag en go' och gla' bebis!!!

När vi kom på djurparken så skulle de precis mata rävarna, lodjuren och vargarna. Så vi gick runt och kikade på det innan vi tittade på resten av djuren.
Jag tror att Magnus blev lika besviken som Hugo att den stora älgen inte var i sitt hägn. Förra året då vi var dit så tyckte Hugo att det var så roligt och spännande att mata den älgen.
Men han fick i alla fall mata renarna så jag tror han var rätt nöjd ändå!

Nu var det dax för glass på café Bondgården och sedan en titt i Daniel's Boa.

 Där köpte Anita en jättefin sparbössa till Hilmer eftersom Hugo fått en tidigare.

Hugo tyckte att nu var det hög tid att gå bort och köra lite bil. Han var så duktig, speciellt med tanke på att det var första gången han körde en sån där bil på en sån bana!
 

Här kan ni se ett videoklipp på vår lilla chaufför!!!

När vi gick till bilarna så såg Hugo en pojke som hade en tigerleksak som han gärna ville ha så Anita köpte en sån till honom!! Jätterolig att jaga farfar med, tyckte Hugo.

Sedan var det karusellen och hoppborgen som fick sig ett besök!


Efter det var vi rätt nöjda allihopa och vi började styra kosan hemåt men innan vi lämnade Junsele för den här gången så var vi in och köpte lite skorpor på Emmas Skafferi!


Sjukt goda!!! Kan varmt rekommendera dessa läckerheter! Finns i en mängd olika smaker och finns att köpa på "skorperiet" i Junsele eller hos flera återförsäljare. För er intresserade länkar jag hennes hemsida här nedan...

Hemma i Domsjö igen så bjöds det på BBQ på Brödrabacken! Verkligen gott!!
Efter den goda middagen så serverades det glass och kex till efterrätt!!
Tror att vi alla var lika nöjda med denna impuls-tripp där vi njöt av att strosa runt i lugn och ro på Junsele djurpark!
Tack kära svärfar och Anita för en fantastiskt mysig dag!!!

3 kommentarer:

  1. wooow, vilken dag!!!
    jag kom ihåg hur roligt jag tyckte att den där bilbanan var när jag var liten. den är alltså ganska gammal :-/

    SvaraRadera
  2. Ja du Marran, den har nog några år på nacken om man säger så.. Fast fortfarande lika uppskattad av barnen!!!

    SvaraRadera
  3. Vad mysigt ni ser ut att ha det! :)

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!