måndag 18 juli 2011

Grillmiddag á la Hagelberg

I onsdags var vi bjudna till familjen Hagelberg på middag!
Jag hjälpte till i köket med potatisen och salladen medan Maarit ammade lilla Milla. Ellen och Hugo var ute och lekte i lekstugan och papporna satt och drack öl.

Vi hann prata och umgås under tiden som maten blev färdig. Hugo och Ellen lekte nu picknick på altan!!!

 
Efter den utsökta middagen som bestod av grillad fläskytterfilé, klyftpotatis, sallad och vitlöksbröd, fortsatte barnen att leka. Hilmer sov i vagnen och Milla ammades. 

Rätt som det var så ropar Fredrik att jag ska komma och kolla i lekrummet och detta är vad jag får se!!!!

 

Hugo har varit och hämtat pottan från toaletten, och satt sig för å skita där, för att kunna fortsätta leka. Han verkade inte ha tid att slita sig några minuter för att uträtta sina behov på toan... Ellen verkade inte missnöjd så det var väl ingen fara skedd, men pinsamt för mamman och pappan!!
Efter att Hugo var färdig på pottan fortsatte de leka och rätt va det var så hörde jag Hugo grina. De hade hoppat i sängen och förmodligen krockat så Hugo slagit näsan för det rann lite blod ur ena näsborren. Men det gick över på nån minut och de fortsatte leka!


Så hade vi kommit fram till efterrätten och den hade vi med oss. Fruksallad av vattenmelon, nektariner, äpplen och bananer, till det chokladglass och chokladfyllda rån. Fräscht och gott var det!

Vi hade det mycket trevligt och framförallt så hade Hugo och Ellen jätteroligt! De kommer verkligen bra överens och leker jättebra tillsammans!!!
Kanske vi hinner ses något mer i sommar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!