tisdag 13 augusti 2013

Nattgäster

Efter Hugos andra kalas stannade familjen Bråthens kvar till på söndagen. Det var trötta barn som somnade när kvällen kom. Efter det gick jag och Marielle på en promenad bort till Lillcoop för att handla lite. När vi sedan kom ut därifrån så regnade det så vi gick raka vägen hem igen.

Våra barn sov gott hela natten och vaknade först vid åttatiden. Eleonora som fick feber under kvällen sov inte så bra under natten och fram mot morgontimmarna. Henry sov lika bra som våra pojkar!


På morgonen åt vi frukost tillsammans innan vi gick till lekparken! Vi var där alla en stund innan jag och Marielle skulle gå hem för att göra ordning lunchen. På väg hem fick vi en liten omväg förbi den nya äventyrslekparken som de håller på att bygga och som ska vara färdig vid skolstarten.

Medan vi gjorde de hade de andra gått hemåt. Magnus och Johan hade sagt att de skulle gå hem och hoppa lite studsmatta fram till lunchen skulle bli klar. Hugo som trodde vi var hemma hade sprungit i förväg hem för att hoppa på studsmattan. Men när han kom hem var vi inte hemma än. Sedan hade de andra vikt av vid lekparken vis oss för att gunga. Så han hade gått runt och inte hittat någon.

Så när vi kom och gick såg jag på en gång att något inte var som det skulle. Hugo skrek mamma rakt ut och kom springande mot mig. Han hade blivit jätterädd när dörren hemma var låst och ingen kom hem. Trots att det bara gått 10-15 minuter så hade han hunnit tänka en hel massa under den tiden. Stackarn var så skärrad att han skakade i kroppen och grät en lång stund. Jag försäkrade honom om att vi aldrig kommer att lämna honom och inte komma hem. Att det hade blivit ett missförstånd att vi skulle gå förbi den nya lekparken och att de andra vikt av till lekparken  på väg hem.

Han var inne med oss medan vi gjorde ordning lunchen och sedan var det som bortglömt. Men jag tror inte han kommer att springa iväg från oss den närmsta tiden utan följa med när vi går någonstans.

Efter lunchen packade familjen Bråthen ihop sina prylar medan barnen hoppade i studsmattan.


Sedan åkte de ner till Övik igen för några dagar där innan de åker hem till Järna. Roligt att barnen fick umgås mer än under kalaset! De leker verkligen bra tillsammans trots att där är lite åldersskillnad mellan äldsta och yngsta barnen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!