måndag 12 augusti 2013

Förrådsrensning

10 juli

Äntligen har vi tagit tag i förrådet. Vi har ju bott här i snart ett år och det var på tiden att vi fick lite struktur där inne och de sista kartongerna är nu uppackade! Jag kan inte förstå att vi fått plats med så mycket i det lilla förrådet, kan ni?!

En del av det som var i förrådet..

.. även detta har fått plats där inne. 
Nu är nästan allt uttaget

Vi tog ut rubbet. Skurade förrådet från golv till tak, inklusive torka av vattenrören. Det blev så rent och fräscht. Sedan var det "bara" att ställa tillbaka allting. Fast innan vi gjorde det ställde vi in en likadan garderob som vi har i hallen. Där hängde vi upp vinterkläder, skoterkläder, ställde in vinterskor mm. Kartongerna med barnkläder ställdes tillbaka men resten togs in för att gås igenom för att packa upp det som inte blivit uppackat och rensa bort sådant vi inte ska ha kvar.  

Rensning pågår
Allt som allt tog detta halva dagen och långt efter midnatt innan vi var klara! Men vi reducerade ner antalet flyttkartonger från elva till tre! Det är inte så illa för att vara en Tillqvist! (För er som inte är insatt så har vi väldigt svårt för att göra oss av med saker!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!