tisdag 13 augusti 2013

Andra kalaset

13 juli

Så var det dags för det andra kalaset då släkt och vänner kom för att fira Hugo som fyllt fem år tidigare i veckan. Hugo väntade hela dagen och undrade när alla tänkte komma! Först var familjen Bergström som var en hel timme tidigare än utsatt tid så det fick inte så bra mottagande då vi höll på att fixa det sista som att ställa ordning bord och stolar ute på baksidan och duka. Vädret var som vanligt ostadigt och svårt att förutse så vi väntade in i det sista för att se om vi kunde vara ute som planerat eller om vi var tvungen att vara inne. 

Hugo fick ett fiskespö av familjen Bergström!
Sedan kom mina föräldrar med min mormor och morfar. 

Detta fick Hugo av mina föräldrar 
Av sin gammelmormor och gammelmorfar fick han en börs, sin allra första egna börs! Tyvärr verkar jag inte ha något foto av den i skrivande stund men jag får fixa det i morgon! 

Sedan var det farmor som kom! Matti kunde inte följa för han skulle skjutsa Siri och Lukas till tåget. Av farmor fick han en badleksak i form av en haj som man kan sitta på i vattnet. 

En sån här!

Han fick även denna låda med bokstäver så han kan öva på att bilda ord!
Marintetta kom också upp på kalaset. Hon och Gunnar hade gått ihop och köpt present åt Hugo. Han fick småbilar och en liten radiostyrd bil av dem! Gulligt att Gunnar att uppvakta Hugo! Sist att anlända till kalaset var familjen Bråthens. Av dem fick han detta.

Tröja, kallingar, sockar och en bokstavsbok!
När alla paket var öppnade var det äntligen dags att fika!



Minimuffins, rabarberbullar, kolasnittar och chokladtosca!

Hugo väntar på att blåsa ut ljusen!

Min morfar, mormor och Marinette mumsar i sig fika!

Familjen Bergström i fikar också!

Hugo på väg till bordet med fikat han tagit för sig!

Marielle och Svärmor verkar nöjda efter fikat!
Två lyckade kalas under samma vecka! Det är inte dåligt de! Hugo var väldigt nöjd med all den uppvaktning han fått och alla presenter var verkligen uppskattade och för en gång skull inga dubbletter utan stor fantasi och spridning på dem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!