tisdag 13 augusti 2013

Expo och grillning

9 juli

När kalaset var slut skulle först Mattias med familj och Crister & Antia också åka. Väldigt snopet tyckte vi som räknat med att de tänkte stanna på middag. Kändes konstigt att de skulle åkt så långt för två timmar och sedan åka hemåt igen. Även Anita blev snopen över att måsta åka hem så snabbt då man knappt hunnit umgås medan kalaset pågick. Saft skulle serveras, tårta skäras, fiskedamm ordnas och vips så var ju kalaset över. Vi hade då knappt suttit ner och umgåtts någonting. 


Det var tänkt att jag, Anita och Siri skulle åka en snabbis på Expo då det varit stängt de andra gångerna Anita varit upp. Men efter kalaset så ville inte Siri följa så jag och Anita åkte på Expo för Anita skulle köpa en likadan hink till grillkolet som jag köpt tidigare. Hon köpte även likadana plåtburkar som jag har i köket i hyllan fast svarta istället för gräddfärgade. Sedan köpte vi varsin "välkommensten" att ha vid entrén. 

Exakt samma material och färg som krukan på bron!
Medan vi var och shoppade lite så fixade Magnus ordning middagen. Vi bjöd på olika grillade kryddkorvar, potatissallad, majskolvar och grönsallad. Barnen hade varit ute och lekt i lekparken och verkligen hunnit vara med varandra! Det var trevligt att umgås även över middagen och en stund efteråt innan de åkte hem. Det blev nu en heldag för kusinerna istället för bara under kalaset!

Alla samlade vid middagsbordet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!