torsdag 1 augusti 2013

Hemresan

Vi åkte hem från Järna direkt efter frukost på söndagsmorgonen. Skönt att komma iväg innan all trafik drar igång. Resan gick bara bra! Vi stannade till i Tönnebro där lunchen intogs. Sedan körde vi till Sundsvall och Ikea.


Jag skulle ha nå småsaker som lakan, plastadfrotté och madrasskydd till Hilmers nya säng. Sedan köpte jag plastmuggar, -tallrikar och -bestick som barnen kan använda ute när vi äter och fikar! Hade även tänkt köpa en solcellslampa, en likadan som Anita och min mamma har men de var slut.

Vi kikade även på garderober och andra förvaringsmöbler till både hall och förrådet. Hittade en garderob som var hade kostat 799:- men som nu kostade 449:-! Vi kunde dock inte köpa dem då vi inte kunde få med oss dom hem.

Vi fikade också! :)

Vrålfika!

mmmmm...

.... bullar!!!
Efter den snabbvisiten på Ikea så åkte vi hemåt. Middagen serverades av Pikachu - alltså pizza. En riktig svullardag med andra ord! :)

Väl hemma i Domsjö så packade vi över allt vårt i vårbil ink barnstolarna, gjorde pojkarna redo för sängen och sedan bar det av ytterligare tio mil norrut! Hemresan gick alltså hur bra som helst och pojkarna skötte sig bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!