torsdag 24 november 2011

Pojkarna flyttar ihop!

Så var det gjort!
Pojkarna delar nu rum med varandra i det gamla "rörummet". Det blev jättebra! Vi började lite smått igår sent på kvällen. Men det var i dag efter att Hugo åkt på dagis som det drog igång på riktigt.

Vi har fram till klockan två i eftermiddag bytt plats på näst intill allt möblemang i alla rum utom kök och vardagsrum. Vi har verkligen gått an för att det skulle bli färdigt medan Hugo var på dagis och Hilmer sov.
Hilmer den gullrumpan förstod att mamma och pappa behövde lite tid själva så han sov mellan 11.30-15.45!!! Skönt att han tar sina långsovningar när man behöver dem som mest! Nu fick vi ju ägna all tid åt rumbytet!

Har tyvärr ingen bild från rummet ännu för det är inte 100% klart ännu. Inga tavlor, hyllor eller liknande har hunnits sättas och. Men alla leksaker och annat är på plats. De har fått adventsfint med ljusstake i fönstret och lilla adventjulgranen har lyst hela eftermiddagen och kvällen på byrån!

Hugo blev verkligen hur glad som helst när han kom hem från dagiset! Han hann inte ens ta av sig överdragsbyxorna innan han var inne i rummet för att kika på det..


Här kommer några av Hugos första kommentarer om rummet:

- Åååååååååå, va fiiiiiiiint!!!!!

- Mamma, pappa ni har varit jätteduktig, jättebra!

- Det här är det finaste rum jag sett!!!!

- Oj, pappa är stark!

Han gick runt och kikade i rummet och det verkligen syntes i ögonen på honom att han verkligen tyckte om det! Det var ju exakt det han hade på sitt rum tidigare, fast i ett nytt rum och så Hilmers säng förstås. Att så lite kan glädja så mycket!

Vi la först Hilmer som somnade gott i sitt nya rum. En stund därefter gick Hugo och la sig, han bad om vatten så han drack ett halv glas och sedan somnade han som en klubbad säl!

Känns än så länge väldigt bra med vår impulsiva omorganisation här hemma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!