torsdag 27 september 2012

Före - Efter

Måndag 3 september


Så var det dax för renovering! De skulle tapetsera, måla tak, fönster och lister i vardagsrummet och pojkarnas rum. Sedan skulle de tapetsera och måla listerna i vårt sovrum. Efter de var klara kom det hit en för att slipa parketten i vardagsrummet.

Pojkarnas rum - före
Pojkarnas rum - efter
Vårt sovrum - före

Vårt sovrum - efter
Renoveringen skulle ta en vecka. Den tog två veckor!!! Vi levde i ett kaos dessa två veckor. Det var täckpapp på alla golv, slipdamm överallt, luft från skackel och målarfärg. Som grädden på moset så sov vi alla i det minsta rummet som också var förråd åt allas sängar, pojkarnas hylla och leksaker. 

I köket förvarades hela vardagsrummets möblemang samt köksmöbeln. Jag tror knappast jag behöver beskriva hur trångt det var?! Köket var alltså det enda utrymme vi kunde vara på förutom toaletten!
Vardagsrummet under renovering

Köket = vardagsrum, förråd, lekrum, kök!
Känslan när allt var klart var obeskrivlig! När vi flyttat ut möblerna till sina respektive rum kändes köket helt plötsligt gigantiskt! Det gällde de flesta utrymmen här hemma, trots att jag tyckte att allt var litet när vi flyttade hit och den var tom..

Nu har vi fått lite ordning här hemma och fått upp gardiner på entréplanet. Men det är mycket kvar att göra innan vi kommer känna oss ordentligt hemmastadda!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!