söndag 11 mars 2012

Slalom i Agnäs

Idag har vi varit i Agnäs med mina föräldrar, Jenny, Isaac och Noel! En helt underbar dag har vi haft!!!
Strålande sol på förmiddagen, perfekt före, mysigt sällskap, god matsäck och bäst av allt: 
Hugo åkte både lift och nedför hela barnbacken!!!!
Inte själv utan med Jenny, men ändock! 

Tidigare har han bara haft på sig skidorna max tio minuter om ens det. Nu lockade Jenny med honom att åka med henne och det nappade han på! På väg till liften hann han småångra sig några gånger men vi fick med honom tillslut. 

Oj, så roligt han tyckte att det var!!! Han skrattade och tjoade hela vägen ner och väl nere så sa han på en gång: En gång till!!!!

Men då var det dax för lunch så vi gjorde ett litet brake i åkandet. Men efter lunchen så var Hugo sugen på att åka mera! Sagt och gjort! Jenny ställde upp och åkte med honom flera gånger till! De åkte över de fyra guppen samt över det stora hoppet i barnbacken och Hugo gillade det jättemycket!!!

Jag tror verkligen att han fastnade för både Jenny och skidåkningen! Det var inte lika populärt att åka med morfar men det kanske ger med sig... 

Jag är så otroligt glad över att han visade sådant intresse och tyckte att det var skoj! Han har ju inte varit speciellt intresserad tidigare. Men sedan  vi köpte skidorna åt honom så har han ju åkt lite i Bräntis. Men aldrig åkt lift eller med någon utan då har Magnus eller jag gått bredvid honom. Så det har ju inte varit så hög fart eller någon längre sträcka han åkt. 

Så detta känns superbra inför kommande fjällsresa vecka tretton!!! Då åker vi till Hemavan med exakt samma sällskap som vi var idag. Längtar sååååå!!!!

Här kommer lite bilder från dagen:

Stolt kille efter allra första åket i backen!

På väg upp i liften

På toppen av backen!!!

Mormor skulle fota men råkade visst filma istället så en väldans kort snutt blev det!! ;-)

Hilmer var en gladskit hela dagen! Han åt lunch när vi kom fram för att sedan sova några timmar. Sedan ville han fika och åka pulka med mormor medan vi andra åkte slalom! Så allt har varit hur bra som helst!

Det började blåsa och snöa när vi skulle åka hem så jag tycker att vi hade tur med vädret med tanke på att det var grått och regnade ordentligt i går kväll och natt!

Vi fikade lite innan vi åkte hem och vi hann knappt lämna Agnäs innan pojkarna sov gott i bilen efter en rolig men nog så jobbig dag i skidbacken!

Hugo klagade lite när han satt och åt kvällsfika här hemma ikväll:

- Mamma, jag mår nog inte så bra ikväll.. Jag har ont i benen!!!!!!

Tro jag de! Han har gått omkring i slalompjäxor hela dagen och stått på skidor nästan hela dagen! Snowracern som var medtagen togs aldrig ut från bilen!!! Nu gäller det att smida medan järnet är varmt. Blir nog en sväng till Bräntis i morgon för att Hugo ska få åka lite, om han vill och orkar! ;)




2 kommentarer:

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!