söndag 11 mars 2012

Bräntishäng

Idag så for vi till Bräntberget efter frukosten. Vi packade med en liten matsäck och kom dit strax efter att de öppnat. Det var rätt mycket folk där redan då men inte alls så mycket som jag trodde att det skulle vara med tanke på det otroligt fina vädret! Men det är nog många som åket till de större backarna dagar som denna.

Men för oss är Bräntis perfekt när vi åker bara familjen. Lagom backe att åka med Hugo, när Hilmer sover har man uppsikt över vagnen hela tiden och framför allt är det väldigt nära hem!

Jag och Hugo åkte några gånger medan Hilmer åka pulka med pappa. Sedan var det dags för lunch - korvgrillning!
Efter lunchen la sig Hilmer för att sova och sov sedan i tre timmar! Så Magnus, jag och Hugo åkte hela tiden förutom när vi fikade .

Vi placerade vagnen i närheten av liften så det var lätt att kika ner i den när vi kom åkandes. Så det har fungerat klockrent att åka själv med pojkarna till backen och ändå känna att man fått åka!! Hilmer vaknade precis när vi kom fram till bilen och skulle packa oss hemåt, det kallar jag tajming! :)

Här kommer lite bilder och en videosnutt från dagen:

På väg upp i liften för första gången tillsammans!
Pulkåkar'n tar en paus

Glad att få vara i backen!
Myslunch i solen!

Första åket tillsammans!


6 kommentarer:

  1. Satan vilken hård pappa, måste vara finsk eller arabättling...

    SvaraRadera
  2. Men gud vad mysigt ni har det... roligt att hugo funnit ett intresse för sport (kanske moster slipper köpa den där ponnyn)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, helt underbart mysigt!!! Mottern får väl köpa sig ett par skidor istället och följa med till backen å mysa! ;)

      Radera
  3. Åh, vad mysigt det ser ut! Hinner familjen Bergström upp en sväng eller är snön borta? Här är det dock ingen som vågar åka utför, benbrott och framförallt lårbenshalsen skulle göra för ont..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi hade en jättemysig dag! Tveksamt om ni hinner!! Såg att marken töat fram på vissa ställen i backen när jag åkte förbi igår.. Vi får planera in det till nästa säsong!!! :)

      Radera

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!