tisdag 23 oktober 2012

FSA-inspirationshelg

I lördags klev jag upp tidigt för att ta flyget ner till Stockholm med Anna och Karin. Oj, så trött jag var!! På flyget fick vi frukost och sedan var vi helt plötsligt framme.




Väl framme på Bromma var det bråttom ut till Nacka och Akademikernas Hus där vi skulle vara under helgen. Det var en spännande föreläsning på lördagen där Åsa Sand föreläste om sin väg från arbetsterapeut till en chefsposition. Fler arbetsterapeuter borde satsa på att klättra på karriärstegen eftersom vi besitter mycket kunskap som just passar för chefstjänster!

Sedan hade vi olika aktiviteter där vi bland annat skulle bygga så högt som möjligt med hjälp av marshmallows och tandpetare. Inte det lättaste kan jag lova! Krävdes en del teamwork!


Sedan har vi ätit och ätit.. Man skulle kunna tro att det var fettcamp vi var på!!! Det var fika, lunch, godis/frukt, fika, snacks, middag, efterrätt, snacks... :D

Tårta och jättebiskvier
Efter middagen var det dags för lite underhållning! Det var Nacka rullstolsdansklubb som var och hade dansuppvisning för oss! Sedan fick de som ville prova på också! De var väldigt, väldigt duktiga! Vi var alla imponerade över alla turer och svängar de gjorde!


Vi åkte till Zinkdammens hotell och vandrarhem när kvällens program var över. Vi var alla väldigt trötta eftersom vi klivit upp i ottan och det varit väldigt intensivt hela dagen och kvällen. Det var en del som gick ut på krogen men vi somnade gott vid halv tolv!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!