torsdag 9 maj 2013

Sista april

Sista april spenderades med grannarna och min mamma. Vi hann i princip bara hem innan grannarna och mamma kom. Blir lite stressigt när jag varit i skolan och Magnus jobbat och sedan hämtat barnen. Men, men det gick ju bra ändå!

Kycklingen var framtagen så var bara att banka ut den lite och slänga den i marinaden, medan sallad och tzatziki gjordes iordning. Bordet dukdes och sedan var det bara att lägga kyckling, korvar, kött, zucchini och majskolvar på grillen.
Magnus var kvällens grillmästare och skötte det utmärkt!

Kvällens middag - nom nom nom!

Alla uppskattade vi årets första grillmiddag!
Efter middagen gick vi på brasan vid Ersängskolan. Det var fruktansvärt mycket folk där! Så mycket folk har det nog aldrig varit där på sista april tidigare. Alla pojkarna skulle ta cyklarna dit inklusive Hilmer som fick lite hjälp på traven mormor! 

Gänget! Hugo ser startklar ut! :)
När vi varit på brasan en stund så gick vi hem till oss igen för att komma in i värmen och få lite efterrätt. Barmen lekte med varandra och vi vuxna satt och surrade! Som vanligt när man har trevligt så går tiden alldeles för fort. Hilmer gick självmant till mormor och sa sova, sova! Så han gick och la sig och kort efter det gick bad även Hugo om att få gå och sova. Det hör ju inte till vanligheterna direkt! Grannarna stannade en stund till efter att våra barn lagt sig, vilket var väldigt trevligt!

Vi är verkligen glada att vi flyttade och framförallt att vi fick så härliga grannar! Vi tänker så likt kring så himla mycket. Allt från uppfostran till vad man gillar för naturgodis! Sedan att barnen blivit "bästisar" gör ju inte saken sämre! Vi kommer inte behöva fly Umeå denna sommar som vi hittills gjort varje sommar vi bott här! Ser fram emot nästa grillkväll!


1 kommentar:

  1. Ja, vi hade en trevlig Valborgsmässoafton. Grannarna är mycket trevliga och lättsamma. Det kändes inte som det var första gången vi sågs. Ser fram emot fler grillkvällar...

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!