fredag 25 januari 2013

Mellandagsfika

Fredagen 28 december var mamma och Marinette upp och hälsa på. Pappa låg hemma i magsjuka. För Marran var det första gången hon var till oss sedan vi flyttade in. Jag vet inte riktigt vad hon tyckte om vår nya bostad men huvudsaken vi känner oss nöjda.



Här har ni det sociala gänget!


Vi bjöd först på middag och sedan fika. Det gick då hem hos främmandet! :)
Som de flesta vet har jag pratat om att möblera om i vardagsrummet då jag känt att det varit förtrångt med ekbordet vid trappen och att det känts malplacerat. Så med hjälp av mamma och Marran så möblerade vi om mellan middagen och fikat! Det blev mycket bättre!!! Så nu ska vi väl kunna börja sätta upp lite på väggarna för nu får det stå såhär..

Sedan skulle Hugo visa moster och mormor sitt TV-spel så de provade på lite av varje. Mamma var rätt så duktig medan Marinette inte alls förstod hur man skulle göra. Man skulle kunna säga att hon var helkass!! :)

Det var jättetrevligt att de kom upp och hälsade på trots att pappa blev sjuk och att det blev lite omplanering. Det var ju tänkt att mamma och pappa skulle sova över och att vi skulle åka till Agnäs och åka slalom. Men nu blev det ju inte så. Vi får helt enkelt ta det en annan helg framöver!

1 kommentar:

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!