onsdag 29 december 2010

Mycket att ta igen...

Sitter på medicinska biblioteket med Hanna och försöker plugga men det var som om luften gick ur oss efter att vi tagit lunch..
Så nu sitter vi mest och väntar på att tiden ska gå så att jag kan gå på tillväxt-ultraljudet och läkarbesöket klockan två i eftermiddag. Magnus har jobbat natt så han följer inte med denna gång så då frågade jag Hanna om hon ville följa med och det ville hon gärna!!
Hon har ju aldrig vart på något ultraljud så hon tyckte det skulle vara spännande att se. Blir ju trevligt med lite sällskap!!
Vi har dock bestämt att även Hanna ska blunda ner de är vid de nedre regionerna och kikar så att hon inte råkar se något och sedan försäga sig.. Vi som känner Hanna vet ju att hennes mun går i ett och att det kan vara lite svårt för henne att inte råka tala bredvid mun så att säga.. :)

Skulle ha bloggat igår om hur julen varit men att packa upp alla julklappar och städa efter måndagens främmande var nog för mig så det får jag helt enkelt försöka göra någon annan dag... Eller kanske ikväll..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!