fredag 20 maj 2011

Hilmer 3 månader

Hilmer utvecklas för var dag som går. Han jollrar mer och mer och man märker att han försöker föra en dialog med en. Han jollrar och gör pauser för att man ska svara och när man gjort det så fortsätter han jollra väldigt nyanserat. Flera minuter kan man föra ett sådant samtal med honom.

Tittut!!

Han sover hela nätterna. Äter sista gången vid 21.00 och somnar strax därefter och sover till 7.00-8.00 på morgonen. Sedan sover han 30-45 minuter på förmidddagen, allt från 2-4 timmar efter lunch och 30 min på eftermiddagen. Resten av tiden äter och leker han!

För oss är detta en perfekt dygnsrytm! Han hinner äta innan vi lämnar Hugo på dagis och han sover fortfarande lunch när jag går och hämtar Hugo. Vi hinner dessutom stanna i lekparken på väg hem från dagiset innan han vaknar.


Ditt leende och dina vackra ögon får mitt hjärta att smälta!!

Han har haft problem med eksem, både i alla hudveck så som under armar, knäveck mm, samt runt om på bålen. Vi smörjer honom med Miniderm, Hydrocortison eller Locoid beroende på hur det ser ut.

Vi vet inte varför han får detta eksem som blossar upp, försvinner och sedan återkommer ca en vecka senare. Vi har nu börjat med mjölkfri ersättning, Nutramigen, för att se om eksemet blir bättre eller rakt försvinner helt.

4 kommentarer:

  1. Gullungen! Världens finaste...

    SvaraRadera
  2. Han är så fin Marlene! Förstår att du är stolt! :) kram

    SvaraRadera
  3. Finaste barnen härstammar från Tillqvists släkte ;)

    SvaraRadera
  4. Att de gör Marran!!!! Vi väntar på å se hur era barn blir.. ;)

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!