söndag 1 september 2013

Mios dop

20 juli

Mitt yngsta kusinbarn döptes i Arnäs kyrka en regnig lördag. Det var ett fin dop och Mio skötte sig jättebra! 

Mio med mamma Stina och pappa Bobby

Pappa häller upp dopvattnet

Själva dophandlingen

Mio tittar rakt mot mig - gullungen!
Dopsljuset med Mio och pappa i bakgrunden

Mio med mamma, pappa, farmor & Lars
Hugo och Hilmer har ju aldrig tidigare träffat Mio då vi inte ha velat hälsa på då pojkarna varit småsnoriga med tanke på att han föddes så tidigt och kunde då vara känsligare för t ex virus. Så efter dopet hälsade de på honom! 

Första mötet!

Efter dopet bjöds det på ett fika som inte var av denna värld! Bobby och Stina hade gjort smörgåstårtorna och alla kaksorter (utom en sort som Carola gjort)! Superfina och goda bakverk var det!

Smörgåstårta

Kakorna

Marängtårtan!

När vi fikat så vi knappt kunde röra oss och det stod kakor upp i halsen så var det dags för presentöppningen! Av oss fick Mio detta:


Ett dopkort
(klicka för att komma till närmare beskrivning av det) 

Födelsetavlan jag gjorde åt Mio
Stina och Bobby blev jätteglada över tavlan och det kändes roligt att ge något man själv gjort istället för klickat hem den på internet! Tyvärr så fick inte dopet något trevligt slut för vår del. Precis innan vi skulle åka så kommer Hilmer springandes och ramlar, ställer sig dock upp men då snubblar han och slår hakan mot stolen så två av tänderna går genom underläppen. Det bara forsade blod på lillgubben som grät en skätt innan det gick över. Tur att inte hela tänderna gick igenom för då hade vi behövt uppsöka vården för att få det tejpat eller sytt!

De röda prickarna på hakan är hålen efter tänderna som gick genom underläppen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en kommentar!