Saturday, 23. October, 07:46
..kommer här receptet på den underbara AfterEight-tårtan!! Fantastiskt god och väääldigt enkel och snabb att göra!!
Kakan200 g mörk choklad
200 g smör
3 st ägg
2½ dl strösocker
3 dl vetemjöl
Smält chokladen och smöret.
Rör ihop ägg och socker.
Blanda ner chokladsmeten och mjölet i äggsmeten.
Bröa en form.
Häll i smeten.
Grädda i 15 min i nedre delen av ugnen på 175 grader.
Glasyr20 st plattor AfterEight
1 dl vispgrädde
25 g smör
Lägg alla ingredienser i en kastrull och låt koka några minuter under omrörning tills den tjocknar lite.
Låt svalna, rör lite då och då.
Häll över den något svalnade kakan.
Låt stå i minst 4 timmar innan servering.
Servera med grädde/glass och frukt eller bär!!
Kakan200 g mörk choklad
200 g smör
3 st ägg
2½ dl strösocker
3 dl vetemjöl
Smält chokladen och smöret.
Rör ihop ägg och socker.
Blanda ner chokladsmeten och mjölet i äggsmeten.
Bröa en form.
Häll i smeten.
Grädda i 15 min i nedre delen av ugnen på 175 grader.
Glasyr20 st plattor AfterEight
1 dl vispgrädde
25 g smör
Lägg alla ingredienser i en kastrull och låt koka några minuter under omrörning tills den tjocknar lite.
Låt svalna, rör lite då och då.
Häll över den något svalnade kakan.
Låt stå i minst 4 timmar innan servering.
Servera med grädde/glass och frukt eller bär!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Vad roligt att du vill lämna en kommentar!